Friesland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Friesland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Hoi mijn naam is: Sicco Riedstra, en woonachtig in Drachten samen met mijn vriendin Marjan. In 2001 ben ik begonnen met fotograferen op evenementen en grote feesten. In 2006 ben ik begonnen met trouwreportages. Vanaf 2006 heb ik al vele trouwreportages op mijn naam staan. In 2013 heb ik de stap genomen om mijn  eigen bedrijf te  beginnen  in de fotografie.

Maak de mooiste dag van jullie leven nog onvergetelijker door spontane en ongedwongen foto’s. Samen nemen we van te voren alles door. Van elke trouwreportage leer je weer, en dat vind ik nou het mooie van de fotografie. Het vast leggen van de mooie momenten van een huwelijk is het mooiste wat er is, en de mensen met een glimlach terug laten kijken, Dat doet een mens goed. Tevens kun je bij mij terecht als je een mooie luchtfoto van de familie wilt laten maken.

 

Shoots: Paul & MariekeWouter & Grietje – Dirk & Ellen – Arnold & Anita – Ernst & Annemieke – Doede & Shari


 

anneJullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En bij zo’n trouwerij hoort natuurlijk een fotograaf! Mijn naam is Anne en sinds een aantal jaren fotografeer ik met veel plezier.
Ik vind het belangrijk de mensen die ik fotografeer te laten zijn wie ze zijn.
En dat zie je natuurlijk terug in mijn foto’s!

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Locatie: Westergeest (Friesland)

Shoots: Willem & FokjeHarmen & Simone