Overijssel

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Overijssel. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


marianne-MDHoi!

Ik ben Marianne Duchatteau uit het prachtige Deventer!

Fotograferen is mijn passie. En dan vooral mensen. Grote, kleine, jong of oud. Niet al te geposeerd maar gewoon hoe ze zijn.

Bruiloften zijn altijd erg leuk om te fotograferen. Mensen zijn vrolijk en ik kom op de prachtigste plekken waar ik normaal nooit zou komen. Ik hou ervan om onopvallend aanwezig te zijn zodat ik alle pure moment kan pakken. Alles kan en alles mag, ik hou van een geintje en ‘out of the box’ foto’s. En vind de ideeën en wensen van het bruidspaar erg belangrijk!

Veder ben ik van mening dat je altijd je hart moet volgen. Dit heb ik na het afstuderen aan de fotovakschool dan ook gedaan. Ik ben mijn eigen bedrijf M-Dfotografie begonnen en fotografeer nu al een tijdje voor goedkope-trouwreportage.nl

Nu doe ik wat ik het liefste doe……. Fotograferen.

Groetjes Marianne

(Locatie: Deventer – Overijsel)

Shoots: Wil & Christel – Rick & Lisetta – Marin & Joleen – Bastiaan & Anne-Meta – Matthew & Laura – Lars & Coreline – Chiel & Marloes – Erwin & Serena – Erwin & Nathalia – Jeroen & Lonneke – Arne & Miranda – Gert Jan & Lindsey – Guido & Yvonne – Gerard & Ingeborg – Leander & Angela – Bart & Marielle – Dennis & Monique – Jasper & Yvette – Claudio & Danielle – Jeffrey & Loes – Niels & Rianne – Peter & Kelly – Remco & Patty – Marcel & Irene – Wesley & Hellen – Wim & Nini – Roy & Laura – Edwin & Patricia – Vincent & Sonja – Ozlem & Marcel – Niek & Rosanne – Ronald & MarionGuido & Saskia


 

ilseHoi aanstaand bruidspaar!
 
Ik ben Ilse, woonachtig in Apeldoorn, en al zo lang als ik me kan herinneren helemaal weg van fotografie. Aangenaam! Jullie zijn op zoek naar een bruidsfotograaf om ‘de grote dag’ vast te leggen, iets wat ik graag voor jullie wil doen. Mijn fotografie stijl kenmerkt zich door de termen levendig en fris, met een dromerige touch. Daar sta ik voor! Op die wijze probeer ik jullie bruiloft dan ook vast te leggen. 
 
Ik heb mijn master Communicatiewetenschap afgerond, en ik combineer het diep nadenken graag met creatief bezig zijn: met fotograferen. Dit uit zich in het denken in verhalen: wat moeten de foto’s uitstralen, wat voor sfeer en wat voor verhaal? Misschien hebben jullie wel een leuke anekdote over hoe jullie elkaar hebben leren kennen, of hoe jullie elkaar ten huwelijk hebben gevraagd? Die persoonlijke elementen leg ik graag samen met jullie vast in een prachtige reportage van jullie onvergetelijke dag.
 
Mijn belangrijkste taak? Jullie liefde vastleggen. Ongedwongen en oprecht, met hier en daar wat nuttige aanwijzingen om jullie zo mooi mogelijk te laten zijn. Met oog voor detail zorg ik dat jullie de grote dag keer op keer kunnen nabeleven.
 
Zijn jullie op zoek naar een fotograaf als ik? Neem dan contact op, en wie weet tot ziens!
 
Heel veel liefs,
 
Ilse
 
(Locatie: Apeldoorn – Gelderland)