Zuid Holland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Zuid Holland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


Hallo mijn naam is Ricky Frans.

Fotografie is altijd mijn grootste passie geweest, zelfs in mijn vrije tijd kan ik het fotograferen niet laten. Ik heb jaren gewerkt  als fotograaf op een groot all inclusieve ressort op de Dominicaanse Republiek.  Daar heb ik foto sessies en bruidsreportages verzorgd. Dit hotel werd ook regelmatig bezocht door Nederlanders, vandaar dat ik er veel Nederlandse vrienden en klanten aan heb overgehouden.

Ik ben nu alweer 4 jaar aan het fotograferen en filmen voor – Goedkope-trouwreportage.nl –  en heb een mooie portfolio kunnen opbouwen, de klanten zijn erg enthousiast.

Naast Fotografie is ook video mogelijk. De video klanten krijgen ook een korte video clip, dit valt goed in de smaak. Wel zo handig een samenvatting van de hele dag in nog geen 10 minuten inclusief foto’s en video materiaal. Mail gerust voor een afspraak om ook wat video voorbeelden te bekijken.

Mijn sterkste punt is denk ik het coachen en begeleiden van modellen. De meeste klanten zijn immers geen professionele modellen en voelen zich niet altijd comfortabel voor de camera. Het slagen van een foto sessie hangt daarom ook sterk af of het wel of niet klikt tussen de fotograaf en het model. Dit blijft een leuke uitdaging en is tot nu toe altijd goed gelukt.

Ik hou van mijn werk en vind het altijd bijzonder om bij een bruiloft aanwezig te mogen zijn. Ik kijk er naar uit om met U samen te mogen werken aan een mooie bruidsreportage.

(Locatie: Leiden – Zuid Holland)

Shoots: Jeroen & Ellen – Niels & Kim – Michael & Silvia – Oscar & Judith – Steve & Natascha – Huub & Minke – Ruud & Isabella – Sander & Yvette – Iwan & Charissa – Herman & Anna – Sander & Jin – Murat & Timea – Michael & Samantha – Andre & Esmaralda – Gi & Corinna – Erwin & Laura – Yoeri & Nicole – Romeo & Denise – Rody & Mariska – Gerard & Sandra – Josine & Daniel  – Milton & Cecilia – Shyreen & Rabin – Peter & Nita – Bob & Manon – Gregory & Joyce – Jan & Sylvia – Michael & Gerrie – Mundo & Debby – Jort & Karlein – Marcel & Angela – Wilfried & Enrique – Koen & Anne – Robbert & Estel – Omar & Marieke – Cock & Rika – Robbert & Gabreila – Jurjen & Marivic – Rob & Inneke – Eric & Nathalie – Bert & Carmen – Menno & Shirani – Rob & Rose – Dina & Iqbar – Arjan & Ratna – Sven & Veronique – Reginald & Nathalie – Moshe & Anja – Thom & Joy – Bas & Davina – Fred & Warda – Rogier & Florine – Hans & IrmgardJohan & Miraisa


michaelHallo,

Ik ben Michael Jellema, 39 jaar, woon in Strijen (Zuid-Holland), ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ruim 17 jaar werk ik als grafisch vormgever. Nu bij een bureau in Schiedam. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de fotovakschool en sindsdien een erkend vakfotograaf. Naast bruidsreportages maak ik ook portretten, reportages en foto’s voor reclamedoeleinden.

Mijn stijl omschrijf ik het liefst als puur, niet geposeerd maar discreet vastleggen wat er gebeurt, bruidsfotografie in journalistieke stijl.

(Locatie: Strijen – Zuid Holland)

Shoots: Sabine & Margie – Cor & Melissa – Jarno & Cherainy – Kevin & Brenda – Nathaniel & Sylvana –Vincent & Laura – Joeri & Romy – Alex & Sisca – Ron & Marrie – Desmond & Sharon – Patrick & Adinda – Marcel & Leonie – Roger & Lynnda – Tony & Karin – Claudia & Roland – Ton & Anouk – Devin & Myrthe

 


Hallo bruidspaar,ton

Mijn naam is Ton van der Woning, 48 jaar uit Den Haag. Al jarenlang is fotograferen een passie van mij, waarbij vooral het vastleggen van mensen op bijzondere momenten mijn specialiteit is. Ik heb veel ervaring met het maken van fotoreportages op bedrijfsevenementen, cultuurevenementen en sportwedstrijden.

Ook het maken van trouwreportages vormt een belangrijk deel van mijn werk. Vooral door mijn enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit ben ik in staat om tot in detail de mooiste dag uit jullie leven vast te leggen. Mijn doel is dan ook om ervoor te zorgen dat jullie deze mooie dag herbeleven bij het zien van de foto’s!

(Locatie: Den Haag – Zuid Holland)

Shoots: Leo & Eline – Koen & Claudia – Jeroen & Cindy – Christian & Ingeborg – Frank & Saskia – Jan & Sonja – Edgar & Chantal – Robert & Renata – Jeroen & Judith


ivonneIk ben Ivonne Ruijgt. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met fotograferen, gewoon als hobby maar begon het steeds leuker te vinden. Het gaf mij ontspanning en ik ging steeds meer mooie dingen zien en details door mijn lens van de camera. Ik maak foto’s van mensen, dieren en van de natuur.

Ik maak het liefst foto’s buiten zeker fotoshoots omdat dat veel natuurlijke is. Zelf heb ik geen binnen locatie. Maar als mensen binnen willen zoeken we samen een leuke locatie wat bij de persoon past.Bij een bruidsreportage vind ik het belangrijk dat het bruidspaar zich ontspannen voelt bij mij, zodat ze lekker onbezorgt van de mooie en bijzondere dag kunnen genieten. Waardoor de foto’s nog mooie  en bijzondere worden.Wie weet komen we elkaar snel tegen.

Locatie: Schipluiden (Zuid-Holland)

Shoots: Gijs & Vera – Marco & Sonia – Peter & Nancy – Frans & Adriana – Martin & Marga – Peter & Kirsten – Waldi & DanneRonald & Else


c14ee5e84c02cf39c8f37ca47bbc1f58Als eerste gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Ik ben Angelique van Vliet en fotografie is mijn passie.
Het lijkt me mooi om jullie mooiste dag vast te leggen met veel gevoel en jullie een herinnering te geven waar je nog lang op terug kan kijken…
 
Ik fotografeer inmiddels al ruim 15 jaar en de liefde van fotografie is onstaan door mijn kinderen van 14 en 11 jaar, die zet je als trotste moeder natuurlijk super graag op de foto en zo….
 
Kwam van het een het ander en kreeg ik in mijn omgeving al gauw te horen dat ik hier meer mee moest gaan doen. En zo ging het en komt er ook ineens een vraag om een bruiloft te fotograferen en ja nu 15 jaar later doe ik dat nog steeds.
 
Altijd met volle overgave en niet volgens de standaard regeltjes maar gewoon zoals de dag loopt en jullie deze in beeld willen hebben. Ik ga er voor en geef net ff dat stukje extra in mijn fotografie. Wie weet tot snel !
 

Groetjes Angelique (Locatie Spijkenisse)

Shoots: Arjan & Stefanie – Ruud & LouiseJoep & JanetSonja & Jolanda


actiefotoIk ben Ed Themen een alround fotograaf woonachtig in Rotterdam centrumMijn specialismen zijn bruidsreportage en portret fotografie.

uw trouwfotograaf die op de speciale en unieke momenten let. Deze momenten kunnen soms maar een paar seconden duren en daar behoort timing bij. Ik leg alles vast in documentaire stijl om zo jullie verhaal te vertellen van begin to eind .

Jullie krijgen van mij momentopnames die jullie voor altijd zullen koesteren. Als u van mijn diensten gebruik wilt maken neemt u gerust contact met mijn op om jullie wensen te bespreken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ed (Locatie Rotterdam)