Betaalbare bruidsreportage

Er is nog wel eens de vraag waarom de fotograaf op zijn eigen site meer rekent dan wij dat doen. Dat is eenvoudig uit te leggen. De fotografen hoeven veel minder voor en nazorg aan jullie bruiloft te besteden, dat doen wij namelijk. Zo hebben jullie contact met ons, krijgen wij de details en plaatsen wij deze in de agenda van de fotograaf. Natuurlijk neemt de fotograaf contact op met elk bruidspaar via de mail of telefoon. Langsgaan bij de fotograaf is ook mogelijk maar wanneer de fotograaf zelf reist mogen hiervoor de kilometers gerekend worden.

De fotograaf levert niet minder foto’s en zeker ook geen mindere kwaliteit maar zal verder weinig doen aan extra bewerkingen en wij bewerken dus enkele foto’s om zo toch een paar speciale plaatjes te hebben voor het bruidspaar. Ook maken en bekostigen wij de dvd en de verzending hiervan, zo ook de facturering, boekhouding en de daarbij komende kosten. Het belangrijkste is dus dat de fotograaf aanwezig is op het tijdstip dat jullie dat willen en in de basis met maximaal drie uur weer klaar is. Duurt het langer dan gaat het uurtarief van 70 euro per uur in werking.

De reiskosten worden apart berekend a 25ct per kilometer en dit is vaak ook iets wat al bij de prijs van de fotograaf inbegrepen zit bij zijn of haar eigen aanbieding.

We hopen dat deze vraag dus beantwoord is, de fotografen willen graag via ons trouw reportages doen omdat wij nu eenmaal heel veel aanvragen binnen krijgen. Zij kunnen zo hun portofolio zeer goed uitbreiden. Er zijn al enkele fotografen die na twee tot drie jaar gezegd hebben nu echt helemaal zelfstandig te willen gaan en ons bedankten voor de shoots die zij mochten maken voor ons. Wij zijn ook zeer blij voor deze fotografen en gunnen ze dat ook van harte. Inmiddels hebben we al ruim 35 fotografen gehad waarvan een gemiddelde van 25 vast voor ons fotografeert. En dat rouleert dus continu.

Jullie kunnen het dus zo zien dat de fotografen een stukje investeren in hunzelf en daardoor met iets minder vergoeding ook aan de gang willen gaan.

Mail ons voor meer info

 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag