Prijzen

De trouwreportage kost 249,00 en dat is compleet zoals in het blokje onderaan vermeld staat. (alle prijzen zijn inclusief btw)

Trouwshoot
(basis)
  299,00  

Drie uur aaneengesloten fotografie, ceremonie & locatie foto’s, inclusief download van foto’s in hoge resolutie.

Reiskosten   0,35   per gereden kilometer
Extra uren (foto)   80,00   In overleg, we kunnen altijd eerder beginnen of langer blijven. Berekend per kwartier
Foto’s op DVD   30,00   Inclusief verzendkosten
Foto’s op USB   30,00   Inclusief verzendkosten
Video
Reportage Basis
  399,00   Drie uur aanwezig tijdens bijvoorbeeld de ceremonie, op locatie tijdens het foto’s maken, diner of feestavond. Incl. de ruwe beelden netjes achter elkaar op dvd in HD kwaliteit (niet gemonteerd)
Video Full Montage   249,00   Mooie montage, lange en korte film, dvd met cover, muziek mogelijk incl. enkele foto’s die in de filmmontage meelopen. Mocht gekozen zijn voor ook de receptie, diner of feest dan zijn deze ook mee gemonteerd. Prijs komt boven op de basis.
Extra uren (video)   100,00   In overleg. We kunnen altijd eerder beginnen of langer blijven.
         
         
         

Wat krijg ik dan ?

  1. Complete shoot van de ceremonie
  2. Uitgebreide shoot op gekozen lokatie(s)
  3. Transfer met alle foto’s in hoge resolutie
  4. 3 uur een fotograaf / videograaf tot jullie beschikking

Hebben jullie ook trouwalbums ?

JA. Dit is mogelijk in overleg met de fotograaf of onze eigen album specialist

Wat doen wij als Goedkope-Trouwreportage.nl voor jullie ?

Wij krijgen de aanvragen binnen en gaan dan op zoek naar een beschikbare fotograaf waar dan ook in Nederland of België. Wij helpen jullie met het bepalen van de uren, geven de mogelijkheden aan en zorgen dat we zoveel mogelijk details op een rijtje hebben voor de fotograaf. Wanneer jullie er uit zijn en door ons een fotograaf aan jullie dag willen laten koppelen zullen wij de verzamelde details in de online agenda van de fotograaf plaatsen en deze vragen om in de aanloop naar jullie grote dag ook even voorstellend contact op te nemen zodat jullie eventuele inhoudelijke details kunnen afstemmen.

In de tussentijd krijgen jullie van ons de factuur voor een aanbetaling van 50 euro welke de dag definitief vastlegt in onze agenda. Het restant zal na de bruiloft gefactureerd worden, dit omdat we dan exact weten wat de gereden kilometers zijn en of er nog extra uren zijn bijgekomen op het laatste moment. Wij werken met een aanbetaling omdat het helaas te vaak is voorgekomen dat op het laatste moment er toch nog voor gekozen word om een familielid of bekende de foto’s te laten maken. Aanbetalingen worden niet terug betaald.

Wanneer de fotograaf jullie dag heeft vastgelegd zal deze zo snel mogelijk zorgen dat de foto’s bij ons terecht komen zodat wij deze nog een keer kunnen controleren en nog enkele bewerkingen kunnen maken voor de online preview. Wij verzenden de foto’s via WeTransfer in de hoge resolutie welke wij, na betaling van de eind factuur, direct naar jullie toesturen. Jullie krijgen dan in de mail een link waarmee de foto’s eenvoudig gedownload kunnen worden. Het is ook mogelijk om foto’s op een USB stick ontvangen.

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag