Zomerbloemen kleuren de bruiloft

Het is een geweldig vooruitzicht om samen in het huwelijksbootje te stappen. Een bruiloft kan op allerlei manieren ingevuld worden, maar het belangrijkste is dat de ambiance bij het bruidspaar past. De meeste bruidsparen kiezen een datum tussen mei en september uit om ‘ja’ tegen elkaar te zeggen, omdat de kans op mooi weer deze maanden het grootst is. Hoe toepasselijk is het om de trouwdag in te kleuren met prachtige zomerbloemen als lelies, calla’s, irissen en gladiolen? Pastel, fel, alle soorten kleuren zijn mogelijk. En een ding is zeker: deze zomerbloemen laten een prachtige herinnering achter.

Type bruidsboeket

Het bruidsboeket is een weerspiegeling van de bruid, en dus hangt het van de dame in kwestie af hoe het boeket eruit komt te zien. Met zomerbloemen is voor ieder type een persoonlijk boeket te maken. Een elegant boeket kan met sierlijke calla’s in zachte tinten worden gemaakt, aangevuld met fijn groen blad. Voor een uitgesproken boeket kan los worden gegaan op felle tinten irissen en calla’s. Lelies zijn zeer geschikt om een langwerpig bruidsboeket mee te maken dat zeker de show zal stelen. Voor bruiden die graag kleur willen, maar wel gebonden in een wat klassiekere, ronde vorm, zijn lelies ook perfect.

1  2
3  4

Vrolijke sfeer

Op de heugelijke trouwdag kunnen bloemen niet ontbreken. Bloemstukken met mooie kleuren geven de trouwauto en de trouwlocatie een bijzondere en vrolijke sfeer. De bruiloft is dan ook hét moment bij uitstek om met bloemen aan te kleden naar de persoonlijke wens van het bruidspaar.

5  6
8  7

Bruidstaart aansnijden

Na alle oh’s en ah’s van familie en vrienden tijdens het belangrijke moment van de huwelijksvoltrekking, is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart. Het is het teken van verbondenheid; de bruid pakt het mes om de bruidstaart aan te snijden, de bruidegom legt zijn hand op de hare als symbool voor de belofte om voor elkaar te zorgen. Maak dit eerste gezamenlijke moment als koppel onvergetelijk, en versier de tafel en de taart met kleurrijke zomerbloemen. Zo maak je de sfeer van de bruiloft persoonlijk en compleet.

9 10

Bloemenmode

Bloemen dragen is hip! Steeds meer mensen vinden het fijn om bloemen om zich heen te hebben, omdat het ze gewoonweg blij maakt. Op de bruiloft mag het bruidspaar schitteren in prachtige kleding met bijpassende accessoires. Met corsages, haardecoratie van zomerbloemen en een bloemstuk voor op de hoed zal dit zeker lukken.

12 11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

code

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag