Gelderland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Gelderland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


reneIk zal mij even voorstellen, Rene Sloot, al meer dan 35 jaar bezig met fotografie. Na de fotovakschool en diverse workshops al meer dan 3000 huwelijken gedaan.

Eigen winkel en studio gehad, dit echter door de recessie beëindigd. Tevens heb ik HBO fotoredactie gedaan en zelf les gegeven op de vakopleiding fotografie, zo’n 10 jaar. Na even overgeschakeld te hebben op de architectuurfotografie kriebelde het weer en wilde ik toch ook weer huwelijken doen. Vandaar dat ik op deze site te vinden ben.

Ik heb ervaring met alle vormen van huwelijken en dat bij regen, zon, sneeuw, storm etc etc, ik ben van alle markten thuis.  Mochten jullie even wat werk willen zien zijn jullie altijd van harte welkom. Dus voor een aparte humorvolle en bovenal kwalitatief goede reportage zijn jullie bij mij aan het goede adres.

Regio: Arnhem-Doetinchem Gelderland

Shoots: Martijn & Carolien – Paul & Leonie – Arijo & Kitty – Sietse & Amber


Hallo,peterpalm

Mijn naam is Peter Palm en ik ben meer dan 50 jaar bezig met fotografie.  Ik ben begonnen met een zwart-wit doka en heb mij later omgeschoold in de digitale fotografie. Ik heb uitgebreide ervaring met diverse foto bewerkingspakketten zoals Adobe Photoshop en Lightroom. Tevens heb ik de opleiding vakfotograaf op de fotovakschool te Boxel gevolgd en mag mij vanaf 2013 vakfotograaf noemen.

Sinds  2010 heb ik mij volledig op de fotografie toegelegd en van mijn passie mijn werk gemaakt en ben sindsdien als fotograaf de eigenaar van Palmpictures. Vanaf die tijd  zijn er veel bruidsreportages en portret reportages gedaan zoals op mijn website te zien is.

Thuis heb ik een studio maar het liefst ga ik met de camera op pad vooral om bruiloften en andere gebeurtenissen vast te leggen.Ik zorg ervoor dat de herinneringen aan de mooiste dag van uw leven niet verloren gaan.

Door op de juiste momenten op de juiste plaats aanwezig te zijn en daarnaast nog een mooie shoot van het bruidspaar en andere opstellingen te maken.  Hoe meer informatie ik krijg hoe beter ik hieraan kan voldoen .

(Locatie Wijchen – Gelderland)

Shoots: Sander & Joyce – Peter & Iris – Paul & Kiara – Robbie & Nicole – Mark & Sissie – Jarelia & Ithiel – Jeroen & Anouk – Mike & Ilse – Mark & Renske – Andre & Johanneke – Joey & Inge – Roel & Tamara – Pierre & Kitty – Fedde & Indah – Mathieu & Angela – Dennis & Wendy – Willem & Kiki – Ikram & Anas – Jan Willem & Kim – Leon & Wendy – Niek & Monique – Jan Willem & Nadja – Bas & Heidi


Hoi ik ben Kees Rutgers

Mijn stijl is los en gemakkelijk en ik hou er van om op spannende locaties foto’s te maken. Om het onverwachte mogelijk te maken maak ik bijna alle foto’s zonder flits/kunstlicht waardoor ik niet opval en nauwelijks aanwezig ben. Ben je op zoek naar een ander type fotograaf met een geheel eigen stijl dan ben ik die fotograaf

Locatie:  (Arnhem – Gelderland)

Shoots: Martijn & Pearl – Karlo & Caroline – Arjen & Mirjam – Jos & Jenny – Brian & Stephanie – Jimmy & Reinie


Hallo aanstaand bruidspaar,

Mijn naam is Stefan, 28 jaar oud en woonachtig in Nijmegen.
Ik ben de trotse vader van een inmiddels 5 jaar oude zoon.

Mijn passie is het creëren van prachtige trouw foto’s die de mooie (emotionele) momenten van een bruiloft perfect weergeven, en u over 50 jaar nog steeds meenemen naar die bewuste dag als u met uw kleinkinderen door de foto’s bladert. Ik hou er van om alle details vast te leggen waar jullie zoveel aandacht aan hebben besteed. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek. Waar nodig stuur ik jullie een beetje, maar verder probeer ik mij zo min mogelijk te bemoeien met jullie om zo natuurlijke en pure foto’s te maken, zoals jullie echt zijn.

Stefan – Locatie: Nijmegen – Gelderland/Limburg

Shoots: (preview eigen portfolio) – Leendert & Willeke – Denis & Suade – Roy & Lieke – Bas & Debby – Andre & AngelicaPatrick & Claudia