Limburg

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Limburg. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Een hobby die in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot veel meer dan dat. Waarbij het fotograferen van mensen bij mij nu centraal staat.
 
Jullie perfecte herinneringen bezorgen aan jullie bruiloft is waar het voor mij om draait. Maar daarnaast ook momenten vastleggen waarvan jullie je op de dag zelf niet bewust waren, of die jullie onmogelijk hebben kunnen zien of meemaken omdat jullie aandacht elders moest liggen. Mijn doel is jullie geheel ontzorgen wat betreft het vastleggen van jullie bruiloft. Van make-up tot het afscheid kunnen jullie er van op aan dat het eindresultaat prachtig zal zijn. Foto’s die spreken, verhalen vertellen, emoties laten zien en jullie laten herbeleven. Kortom: foto’s die jullie telkens weer terug brengen naar jullie mooiste dag! Wie weet tot snel, groetjes Den.
 
(Locatie: Heerlen – Limburg)
 
Shoots: onlangs aangesloten

Fotograaf Limburg: Mijn passievolle hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot het ondernemerschap. Geweldig! Ook ik heb een opleiding mogen volgen aan de fotoschool.

Het fotograferen van een bruiloft is super leuk om te doen. Je wordt als fotograaf betrokken bij een van de mooiste momenten uit iemands leven. Wij proberen deze dag voor op een journalistieke wijze vast te leggen. Hier en daar een beetje poseren hoort er natuurlijk wel bij.

(Locatie: Heerlen – Limburg)

Shoots: Peter & Masha – Jean & Joyce – Frank & Renske – Hrair & Anna  – Remco & Amanda – Younes & Kelly Robert & Mirjam – Ricky & Chantal –  Robbie & Diana – Henoch & Courtney – Erwin & LInda