Gelderland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Gelderland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


Hallo,

Mijn naam is Peter Palm en ik ben meer dan 50 jaar bezig met fotografie.  Ik ben begonnen met een zwart-wit doka en heb mij later omgeschoold in de digitale fotografie. Ik heb uitgebreide ervaring met diverse foto bewerkingspakketten zoals Adobe Photoshop en Lightroom. Tevens heb ik de opleiding vakfotograaf op de fotovakschool te Boxel gevolgd en mag mij vanaf 2013 vakfotograaf noemen.

Sinds  2010 heb ik mij volledig op de fotografie toegelegd en van mijn passie mijn werk gemaakt en ben sindsdien als fotograaf de eigenaar van Palmpictures. Vanaf die tijd  zijn er veel bruidsreportages en portret reportages gedaan zoals op mijn website te zien is.

Thuis heb ik een studio maar het liefst ga ik met de camera op pad vooral om bruiloften en andere gebeurtenissen vast te leggen.Ik zorg ervoor dat de herinneringen aan de mooiste dag van uw leven niet verloren gaan.

Door op de juiste momenten op de juiste plaats aanwezig te zijn en daarnaast nog een mooie shoot van het bruidspaar en andere opstellingen te maken.  Hoe meer informatie ik krijg hoe beter ik hieraan kan voldoen .

(Locatie Wijchen – Gelderland)

Een paar shoots: Jan Willem & Kim – Leon & Wendy – Niek & Monique – Jan Willem & Nadja – Bas & HeidiEduard & Sandra 


Hoi ik ben Kees Rutgers

Mijn stijl is los en gemakkelijk en ik hou er van om op spannende locaties foto’s te maken. Om het onverwachte mogelijk te maken maak ik bijna alle foto’s zonder flits/kunstlicht waardoor ik niet opval en nauwelijks aanwezig ben. Ben je op zoek naar een ander type fotograaf met een geheel eigen stijl dan ben ik die fotograaf

Locatie:  (Arnhem – Gelderland)

Een paar shoots: Arjen & Mirjam – Jos & JennyBrian & Stephanie – Jimmy & ReinieRene & LeneRobin & Gertine

 

 
 
×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag