Overijssel

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Overijssel. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Hoi!

Ik ben Marianne Duchatteau uit het prachtige Deventer!

Fotograferen is mijn passie. En dan vooral mensen. Grote, kleine, jong of oud. Niet al te geposeerd maar gewoon hoe ze zijn.

Bruiloften zijn altijd erg leuk om te fotograferen. Mensen zijn vrolijk en ik kom op de prachtigste plekken waar ik normaal nooit zou komen. Ik hou ervan om onopvallend aanwezig te zijn zodat ik alle pure moment kan pakken. Alles kan en alles mag, ik hou van een geintje en ‘out of the box’ foto’s. En vind de ideeën en wensen van het bruidspaar erg belangrijk!

Veder ben ik van mening dat je altijd je hart moet volgen. Dit heb ik na het afstuderen aan de fotovakschool dan ook gedaan. Ik ben mijn eigen bedrijf M-Dfotografie begonnen en fotografeer nu al een tijdje voor goedkope-trouwreportage.nl

Nu doe ik wat ik het liefste doe……. Fotograferen.

Groetjes Marianne

(Locatie: Deventer – Overijsel)

Shoots: John & Winanda – Wil & Christel – Rick & Lisetta – Marin & Joleen – Bastiaan & Anne-Meta – Matthew & Laura – Lars & Coreline – Chiel & Marloes – Erwin & Serena – Erwin & Nathalia – Jeroen & Lonneke – Arne & Miranda – Gert Jan & Lindsey – Guido & Yvonne – Gerard & Ingeborg – Leander & Angela – Bart & Marielle – Dennis & Monique – Jasper & Yvette – Claudio & Danielle – Jeffrey & Loes – Niels & Rianne – Peter & Kelly – Remco & Patty – Marcel & Irene – Wesley & Hellen – Wim & Nini – Roy & Laura – Edwin & Patricia – Vincent & Sonja – Ozlem & Marcel – Niek & Rosanne – Ronald & MarionGuido & SaskiaArne & LoesMichiel & IlkeRobert & PatriciaJasper & MarjoleinMark & JessicaMaikel & SimoneJoop & Lisette


 
 
 

Ik ben Tessa. Eenvoudig gezegd maak ik foto’s en illustreer ik. Ook hou ik mij bezig met andere vormen van communicatie. Mijn instrumenten zijn mijn brein, mijn handen, de camera, de computer, het potlood, de pen, de tekentablet, woorden, ontmoetingen en input van de klant, social media.

Ik vind het leuk om mensen te verbeelden zoals ze zijn. Helemaal zichzelf. Ook kleine zelfstandige ondernemers help ik graag met het in beeld brengen van zichzelf en hun bedrijf. 

Mijn drijfveer is het verbeelden van het leven in zijn puurste vorm. Eenvoudig, mooi en herkenbaar. Zodat men met elkaar op authentieke wijze kan verbinden.

Met verbinding ontstaat inspiratie, kracht, creatie, iets betekenen voor een ander, een moment van geluk.

Locatie: Borne – Overijssel

Shoots: Onlangs aangesloten (eigen werk)