Overijssel

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Overijssel. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Ik ben dus Jacqueline Daling, ik woon in Hoogersmilde, in de mooie provincie Drenthe. Samen met mijn man en onze twee stoere kinderen. We hebben nog een aantal dieren in ons huis wonen, een gezellige boel dus. Naast mijn passie fotograferen, wandel ik graag met onze hond Bo in het bos Of gewoon heerlijk op de bank een Netflix serie kijken.

Ik heb afgelopen jaren gewerkt in de begeleiding en hulpverlening met verschillende doelgroepen en in verschillende functies. Ik heb dit werk altijd met veel passie en enthousiasme gedaan en ik heb er ook veel van geleerd. Vorig jaar besloten om er een punt achter te zetten en ik was toe aan een nieuwe uitdaging! 

Eind vorig jaar 2022 begonnen als hobby met fotograferen; mooie camera gekocht en een cursus gaan volgen. 

In april/mei 2023 begon ik te ontdekken hoeveel passie het fotograferen me gaf en besloot om me daar verder in te oriënteren. Zo is het idee Memories by Jacqueline ontstaan.
Het voelt goed, ik wordt er blij van en vooral al die verschillende mensen voor de lens met ieder zijn/haar eigen verhaal. En dan de unieke foto’s te zien en te sturen aan de klanten, dan ben ik best een beetje trots! Mijn sleutelwoorden zijn; Spontaan, enthousiast, puur, ontdekken, toegankelijk en natuurlijk een stukje humor. 

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! 

Tot zover en wie weet zie ik jullie binnenkort voor mijn lens! 

 

 


Fotografen via de fotografenpoule:

Onderstaande fotografen staan anoniem op onze website daar zij veel opdrachten ook zelf verzorgen welke in een andere prijsklasse vallen. Voor ons concept hebben zij een gereduceerde afhandeling en werkwijze wat dan ook binnen het concept past. Uiteraard komen jullie ook met hun in contact en zullen zij zich dan ook voorstellen.


 
Fotograaf Overijssel1 – Inzetbaar door heel NL eventueel
 
 (start locatie Ermelo)
 

 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag