Drenthe

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Drenthe. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En bij zo’n trouwerij hoort natuurlijk een fotograaf! Mijn naam is Anne en sinds een aantal jaren fotografeer ik met veel plezier. Ik vind het belangrijk de mensen die ik fotografeer te laten zijn wie ze zijn. En dat zie je natuurlijk terug in mijn foto’s!

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Locatie: Veere (Friesland)

Shoots: Melchert & Hilda – Mathieu & Co – Willem & FokjeHarmen & Simone Jannes & CobyPieter & BiancaRuurd & Heleen

 

 

 

 


Ik ben dus Jacqueline Daling, ik woon in Hoogersmilde, in de mooie provincie Drenthe. Samen met mijn man en onze twee stoere kinderen. We hebben nog een aantal dieren in ons huis wonen, een gezellige boel dus. Naast mijn passie fotograferen, wandel ik graag met onze hond Bo in het bos Of gewoon heerlijk op de bank een Netflix serie kijken.

Ik heb afgelopen jaren gewerkt in de begeleiding en hulpverlening met verschillende doelgroepen en in verschillende functies. Ik heb dit werk altijd met veel passie en enthousiasme gedaan en ik heb er ook veel van geleerd. Vorig jaar besloten om er een punt achter te zetten en ik was toe aan een nieuwe uitdaging! 

Eind vorig jaar 2022 begonnen als hobby met fotograferen; mooie camera gekocht en een cursus gaan volgen. 

In april/mei 2023 begon ik te ontdekken hoeveel passie het fotograferen me gaf en besloot om me daar verder in te oriënteren. Zo is het idee Memories by Jacqueline ontstaan.
Het voelt goed, ik wordt er blij van en vooral al die verschillende mensen voor de lens met ieder zijn/haar eigen verhaal. En dan de unieke foto’s te zien en te sturen aan de klanten, dan ben ik best een beetje trots! Mijn sleutelwoorden zijn; Spontaan, enthousiast, puur, ontdekken, toegankelijk en natuurlijk een stukje humor. 

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! 

Tot zover en wie weet zie ik jullie binnenkort voor mijn lens! 

 


Hallo aanstaand bruidspaar,niels

Allereerst gefeliciteerd met jullie voornemen om elkaar het ja-woord te geven! Jullie gaan een memorabele dag tegemoet en die wil je natuurlijk ook op een mooie manier vast laten leggen. Al 15 jaar fotografeer ik met veel plezier, in eerste instantie vooral macro (bloemen en insecten), de laatste jaren ook steeds vaker portretten en feestjes. Bij het fotograferen van mensen vind ik mijn professionele uitdaging in de interactie: hoe krijg je die zo dat mensen natuurlijk EN mooi op de foto staan?

Mijn stijl in het maken van portretten en het vastleggen van feestjes is erop gericht om jullie dag zo goed mogelijk weer te geven en tegelijkertijd foto’s te maken die technisch van hoge kwaliteit zijn.
Hierbij kan ik goed gebruik maken van het oog voor detail dat ik in mijn macrofotografie heb opgedaan. Bovendien werk ik graag met een kleine scherptediepte. Dit geeft foto’s met een mooie wazige achtergrond waarin het bruidspaar en niet de achtergrond centraal staat.

Spreekt deze manier van fotograferen of mijn portfolio jullie aan? Neem dan contact op!

Shoots: Reinder & Linda – Bert & Saakie – Jaco & Petra – Freerk & Stefania – Elzo & Harma – Herman & Helga

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag