Drenthe

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Drenthe. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


marianne-MDHallo,

Ik ben Marianne Duchatteau. Woon samen met vriend en tweede liefde, onze franse bulldog, in het prachtige Deventer (Overijssel). Nadat ik een paar ‘gewone’ camera’s had versleten was het toch echt tijd voor een spiegelreflexcamera. Ik was meteen verkocht en wilde meer! Naast mijn werk als Peuterleidster en mijn studie aan de fotovakschool was ik al lekker druk met fotograferen.

Mijn passie is mensen fotograferen. Zwangerschap, baby’s, tieners, verliefde stellen, familie maar ook bedrijfs fotografie en natuurlijk bruiloften vind ik erg leuk. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn gemaakte foto’s. Er is geen mooier compliment dan ‘wat een prachtige foto! Hier sta ik op zoals ik echt ben’. (Locatie: Deventer – Overijsel)

Shoots: Wil & Christel – Rick & Lisetta – Marin & Joleen – Bastiaan & Anne-Meta – Matthew & Laura – Lars & Coreline – Chiel & Marloes – Erwin & Serena – Erwin & Nathalia – Jeroen & Lonneke – Arne & Miranda – Gert Jan & Lindsey – Guido & Yvonne – Gerard & Ingeborg – Leander & Angela – Bart & Marielle – Dennis & Monique – Jasper & Yvette – Claudio & Danielle – Jeffrey & Loes – Niels & Rianne


Hallo aanstaand bruidspaar,niels

Allereerst gefeliciteerd met jullie voornemen om elkaar het ja-woord te geven! Jullie gaan een memorabele dag tegemoet en die wil je natuurlijk ook op een mooie manier vast laten leggen. Al 15 jaar fotografeer ik met veel plezier, in eerste instantie vooral macro (bl

oemen en insecten), de laatste jaren ook steeds vaker portretten en feestjes. Bij het fotograferen van mensen vind ik mijn professionele uitdaging in de interactie: hoe krijg je die zo dat mensen natuurlijk EN mooi op de foto staan?

Mijn stijl in het maken van portretten en het vastleggen van feestjes is erop gericht om jullie dag zo goed mogelijk weer te geven en tegelijkertijd foto’s te maken die technisch van hoge kwaliteit zijn.
Hierbij kan ik goed gebruik maken van het oog voor detail dat ik in mijn macrofotografie heb opgedaan. Bovendien werk ik graag met een kleine scherptediepte. Dit geeft foto’s met een mooie wazige achtergrond waarin het bruidspaar en niet de achtergrond centraal staat.

Spreekt deze manier van fotograferen of mijn portfolio jullie aan? Neem dan contact op!

Shoots: Reinder & Linda – Bert & Saakie – Jaco & Petra – Freerk & Stefania – Elzo & Harma – Herman & Helga

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag