Zeeland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Zeeland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


 

 

Hoi ik ben Tiana en sta te popelen om jullie grote dag te fotograferen.

Mij werkgebieden:
– Regio’s van Zeeuws-Vlaanderen (waar ik nu woon),
– Koudekerk a/d Rijn (waar mijn schoonfamilie woont),
– Brussel (waar ik heb gewoond),
– Charleroi (mijn geboorte stad, waar ook mijn familie woont, van Italiaanse afkomst).

Vak geleerd bij Fotografieschool, Luik (1983)
Verder cursus gevolgd bij Ondernemersschool, Antwerpen 2011 en diploma gehaald (yes!)

Mijn stijl:
– een verhaal maken, de fotograaf moet de bruidspaar(met hun genodigde) volgen, hij moet discreet zijn en, af en toe, instructie geven om het verhaal beter vast te leggen (vooral bij de fotoshoot in het park)
– verschillende “plannen” maken: bruidspaar met de omgeving, portretten van dichtebij, oog voor details (decoratie, ringen, cadeau’s…).
– altijd zorgen dat de compositie aangenaam is ! Als het kan, grafische composities maken (mijn favorite composities 😉 )

In overleg kan ik ook het album voor jullie maken, ook hierin heb ik ruime ervaring.

Locatie: Heikant (Zeeland)

Shoots: Ronald & Sytske


Ik ben Ivonne Ruijgt. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met fotograferen, gewoon als hobby maar begon het steeds leuker te vinden. Het gaf mij ontspanning en ik ging steeds meer mooie dingen zien en details door mijn lens van de camera. Ik maak foto’s van mensen, dieren en van de natuur.

Ik maak het liefst foto’s buiten zeker fotoshoots omdat dat veel natuurlijke is. Zelf heb ik geen binnen locatie. Maar als mensen binnen willen zoeken we samen een leuke locatie wat bij de persoon past.Bij een bruidsreportage vind ik het belangrijk dat het bruidspaar zich ontspannen voelt bij mij, zodat ze lekker onbezorgt van de mooie en bijzondere dag kunnen genieten. Waardoor de foto’s nog mooie  en bijzondere worden.Wie weet komen we elkaar snel tegen.

Locatie: Schipluiden (Zuid-Holland)

Enkele shoots: Gijs & Vera – Marco & Sonia – Peter & Nancy – Frans & Adriana – Martin & Marga – Peter & Kirsten

 

Uiteraard is het mogelijk te kijken bij fotografen in de aangrenzende provincies zoals Zuid Holland waar er inmiddels enkele redelijk in de buurt zijn bijgekomen.

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag