Friesland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Friesland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Hoi mijn naam is: Sicco Riedstra, en woonachtig in Drachten samen met mijn vriendin Marjan. In 2001 ben ik begonnen met fotograferen op evenementen en grote feesten. In 2006 ben ik begonnen met trouwreportages. Vanaf 2006 heb ik al vele trouwreportages op mijn naam staan. In 2013 heb ik de stap genomen om mijn  eigen bedrijf te  beginnen  in de fotografie.

Maak de mooiste dag van jullie leven nog onvergetelijker door spontane en ongedwongen foto’s. Samen nemen we van te voren alles door. Van elke trouwreportage leer je weer, en dat vind ik nou het mooie van de fotografie. Het vast leggen van de mooie momenten van een huwelijk is het mooiste wat er is, en de mensen met een glimlach terug laten kijken, Dat doet een mens goed. Tevens kun je bij mij terecht als je een mooie luchtfoto van de familie wilt laten maken.

 

Shoots: Hoite & KimTheo & GerjandaPaul & MariekeWouter & Grietje – Dirk & Ellen – Arnold & Anita – Ernst & Annemieke – Doede & ShariMeine & ClaraDaniel & Milka


 

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Roel en trotse eigenaar van Roel Bergsma Fotografie. Ik heb vele jaren ervaring in de fotografie.
Eerst vooral hobbymatig, wat al snel professioneler werd. In 2014 heb ik de stap gezet om mijn bedrijf in te schrijven bij de
Kamer van Koophandel in Leeuwarden. Sindsdien heeft het een gestage groei doorgemaakt.

Ik ben een ‘mensenmens’ en het fotograferen van mensen is dan ook wat ik het liefste doe. Ik ben van mening dat ieder mens mooi is
zoals hij of zij is, het is aan de fotograaf om dat vast te leggen.

Mijn missie is om mijn klanten op de foto te zetten zoals ze zijn, dus zo Natuurlijk en puur mogelijk. De nabewerking wordt dus ook tot een minimum beperkt.

Het bedrijf is gevestigd in Kollum, en daar hebben we sinds 2016 ook een eigen studio waar we fotoshoots kunnen doen. We beschikken tevens over een mobiele studio, zodat we op vrijwel elke locatie foto’s van studiokwaliteit kunnen maken. Ons werkgebied beslaat voornamelijk in de provincies Friesland en Groningen.

 

Locatie: Kollum – Friesland/Groningen

Shoots: Onlangs aangesloten