Friesland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Friesland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Hoi mijn naam is: Sicco Riedstra, en woonachtig in Drachten samen met mijn vriendin Marjan. In 2001 ben ik begonnen met fotograferen op evenementen en grote feesten. In 2006 ben ik begonnen met trouwreportages. Vanaf 2006 heb ik al vele trouwreportages op mijn naam staan. In 2013 heb ik de stap genomen om mijn  eigen bedrijf te  beginnen  in de fotografie.

Maak de mooiste dag van jullie leven nog onvergetelijker door spontane en ongedwongen foto’s. Samen nemen we van te voren alles door. Van elke trouwreportage leer je weer, en dat vind ik nou het mooie van de fotografie. Het vast leggen van de mooie momenten van een huwelijk is het mooiste wat er is, en de mensen met een glimlach terug laten kijken, Dat doet een mens goed. Tevens kun je bij mij terecht als je een mooie luchtfoto van de familie wilt laten maken.

 

Shoots: Christopher & NicoleMarcel & LindseyHoite & KimTheo & GerjandaPaul & MariekeWouter & Grietje – Dirk & Ellen – Arnold & Anita – Ernst & Annemieke – Doede & ShariMeine & ClaraDaniel & Milka


Hoi hoi, hier een nuchtere fotograaf uit de Europese Culturele hoofdstad (2018), Leeuwarden. Toen ik 14 jaar oud was begon ik al met fotograferen. Ik ben afgestudeerd journalist, daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in de foto- en videografie en ik ben ook nog eens juf in opleiding. Kortom alle ingrediënten om met elke gast op jullie bruiloft goed te kunnen matchen. 

 

Met mensen werken vind ik ontzettend leuk. Ik heb al heel veel bruiloften mogen fotograferen en er staan nog een hoop gepland. Ik doe fotografie, maar soms ook videografie wanneer er al een andere fotograaf is geregeld. Ik word voornamelijk geboekt om mijn lichte, pure, frisse en spontane stijl voor bruiloft-reportages. Je merkt eigenlijk niet eens dat ik er ben, ik kom niet te dichtbij, ben bescheiden, maar met mijn foto’s kom ik wél dichtbij. Ik weet de belangrijke momenten vast te leggen zonder dat het een cliché wordt en ben van de spontane momenten. Ik vind het belangrijk dat de foto’s die ik maak wel bij jullie passen. Dus mochten we de fotoshoot doen, dan wil ik wel dat jullie je ook op jullie gemak voelen en jullie niet anders op de foto staan dan jullie zijn. Ik ben daarnaast oplettend, flexibel, iedereen komt op de foto, zelfs het kindje wat echt niet wil komt bij mij op de foto. Geen statische foto’s, maar spontaan, leuk! Ook ben ik van de details. Mocht je mij jullie bruiloft willen laten fotograferen, dan zijn pure, spontane mooie foto’s zeker gegarandeerd! En misschien een pre; ik kan heel goed met kinderen overweg, ook gezien mijn opleiding. Wie weet tot snel!

Shoots: Onlangs aangesloten (voorbeelden op aanvraag)

 


Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En bij zo’n trouwerij hoort natuurlijk een fotograaf!
 
Mijn naam is Anne en sinds een aantal jaren fotografeer ik met veel plezier.Ik vind het belangrijk de mensen die ik fotografeer te laten zijn wie ze zijn.En dat zie je natuurlijk terug in mijn foto’s !
 
Locatie: Oldeholtpade (Wolvega) – Friesland (portfolio wordt nog aangevuld hier, zoek op Anne en zie diverse shoots)

 
 
 
 

 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag