Fotografen

Hallo aankomend bruidspaar, onderstaand zien jullie de fotografen die momenteel in het bestand staan. Dit wordt met enige regelmaat aangevuld. Er zijn ook fotografen die we kunnen vragen maar niet hier op de site staan, als dit zo zou uitkomen in verband met bijvoorbeeld grote drukte dan laten wij dit uiteraard van te voren weten.


Fotografen:

 

Jullie gaan trouwen!  Gefeliciteerd! Jullie zijn aan het genieten en aan het voorbereiden voor de grote dag van jullie samen! 

Ik ben dus Jacqueline Daling, ik woon in Hoogersmilde, in de mooie provincie Drenthe. Samen met mijn man en onze twee stoere kinderen.

We hebben nog een aantal dieren in ons huis wonen, een gezellige boel dus. Naast mijn passie fotograferen, wandel ik graag met onze hond Bo in het bos Of gewoon heerlijk op de bank een Netflix serie kijken.

 

 


Hallo mijn naam is Ricky Frans.

Fotografie is altijd mijn grootste passie geweest, zelfs in mijn vrije tijd kan ik het fotograferen niet laten. Ik heb jaren gewerkt  als fotograaf op een groot all inclusieve ressort op de Dominicaanse Republiek.  Daar heb ik foto sessies en bruidsreportages verzorgd…

Locatie: Amsterdam/Leiden – Noord Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 


 

Mijn naam is Marieke. Ik werk parttime bij de bakker. Maar kan het fotograferen niet los laten na jaren in een fotozaak te hebben gewerkt. Bruidsfotografie blijft leuk om te doen vooral omdat het elke keer anders is…

Locatie: Westwoud – Noord-Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 


 

Even voorstellen , mijn naam is Natascha 33 jaar en woon samen met mijn man en twee dochtertjes in Rotterdam.

Fotografie is altijd mijn hobby geweest en nu heb ik het mijn werk van gemaakt. Ik fotografeer graag bruiloften , familie/newborn en zwangerschapshoots.

Locatie: Rotterdam – Zuid-Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 


 

Hallo,

Mijn naam is Peter en ik ben meer dan 50 jaar bezig met fotografie. Ik ben begonnen met een zwart-wit doka en heb mij later omgeschoold in de digitale fotografie…

Locatie: Wijchen – Gelderland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 


 

‘Mijn naam is Lenneke van Dam, geboren in het mooie Hensbroek en inmiddels wonend in Beets. Film en fotografie zijn altijd al een passie voor mij geweest. Na een opleiding en de nodige workshops te hebben gevolgd, ben ik als zelfstandig fotografe begonnen en heb ik zo mijn droombaan gecreëerd. 

Locatie: Beets – Noord-Holland – Lees meer en bekijk mijn portfolio…


 

Hoi,

Even voorstellen mijn naam is Bas en mijn passie is fotografie, dan vooral de bruiloftsfotografie. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring met bruiloftsfotografie en portret fotografie. Op de grafische school heb ik de fotografie verder ontdekt…  –

Locatie: Purmerend – Noord Holland –  lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 

 


 

Hoi mijn naam is: Sicco, en woonachtig in Drachten samen met mijn vriendin Marjan.

In 2001 ben ik begonnen met fotograferen op evenementen en grote feesten.

Locatie: Drachten – Friesland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 


 

Hoi hoi, hier een nuchtere fotograaf uit de Europese Culturele hoofdstad (2018), Leeuwarden. Toen ik 14 jaar oud was begon ik al met fotograferen. Ik ben afgestudeerd journalist, daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in de foto- en videografie en ik ben ook nog eens juf in opleiding. Kortom alle ingrediënten om met elke gast op jullie bruiloft goed te kunnen matchen. 

Locatie: Leeuwarden – Friesland – Lees meer en bekijk mijn portfolio…

 


 

 

Beste toekomstige getrouwden, allereerst gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! Mijn naam is Thomas.

Ik ben fotograaf en werk voor een aantal kranten als foto journalist. Fotografie is een passie waar ik me van jongs af aan mee bezig hou. Deze prachtige hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn beroep.

Locatie: Den Haag – Zuid Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 


 

 


Ik ben Tiana en mijn stijl is:
een verhaal maken, de fotograaf moet de bruidspaar(met hun genodigde) volgen, hij moet discreet zijn en, af en toe, instructie geven om het verhaal beter vast te leggen (vooral bij de fotoshoot in het park)
– verschillende “plan” maken: bruidspaar met het omgeving, portretten van dichterbij, oog voor details (decoratie, ringen, cadeaux…).
– altijd zorgen dat de compositie aangenaam is ! Als het kan, grafische composities maken (mijn favorite composities 😉 )

Locatie: Heikant – Zeeland – Lees meer en bekijk mijn portfolio

 


 

Hallo aanstaand bruidspaar ! Het is mij een genoegen om mij aan jullie voor te mogen stellen: Mijn naam is Ronald, en ik fotografeer ( en film ) eigenlijk al mijn hele leven !

Locatie : Zaanstad – Noord-Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 

 


 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Mijn naam is Patricia geboren op 10 Augustus 1981.
 
Zelf ben ik ook getrouwd en heb twee mooie, lieve kindertjes.
 
 
 
Locatie:  Noord-Holland – Lees meer en bekijk mijn portfolio…
 
 
 
 
 

 


 

Beste aanstaand bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met het nemen van de mooie stap om met elkaar in het huwelijk te treden! Zou het ook niet fantastisch zijn als ik jullie trouwdag mag komen vastleggen. Wat jullie dan krijgen is een reportage fotograaf met oog voor detail, die de dag vastlegt zoals jullie die beleven….

Locatie: Amersfoort – Utrecht lees meer en bekijk mijn portfolio…

 


Ik ben Kees uit Arnhem fulltime fotograaf met een eigen zaak/studio in Arnhem, voor mij is fotograferen ‘schrijven met licht’ en ik ben altijd op zoek naar de juiste invalshoek, de perfecte compositie en de optimale verdeling van het licht. 

Locatie: Arnhem – Gelderland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 

 


 

 

Ik ben Ivonne. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met fotograferen, gewoon als hobby maar begon het steeds leuker te vinden.Het gaf mij ontspanning en ik ging steeds meer mooie dingen zien en details door mijn lens van de camera. –

Locatie: Schipluiden – Zuid-Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 
 
 

 
 
Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En bij zo’n trouwerij hoort natuurlijk een fotograaf! Mijn naam is Anne en sinds heel wat jaren fotografeer ik met veel plezier.Ik vind het belangrijk de mensen die ik fotografeer te laten zijn wie ze zijn.En dat zie je natuurlijk terug in mijn foto’s !
 
Locatie: Oldeholtpade (Wolvega) – Friesland – lees meer en bekijk mijn portfolio…
 
 

 
Ik ben Ed een alround fotograaf woonachtig in Rotterdam centrum. Mijn specialismen zijn bruidsreportage en portret fotografie.uw trouwfotograaf die op de speciale en unieke momenten let. Deze momenten kunnen soms maar een paar seconden duren en daar behoort timing bij. Lokatie: Rotterdam – Zuid Holland – Lees meer en bekijk mijn portfolio
 
 
 
 

 
Ik ben Angelique en fotografie is mijn passie.
Het lijkt me mooi om jullie mooiste dag vast te leggen met veel gevoel en jullie een herinnering te geven waar je nog lang op terug kan kijken…
 
Locatie: Spijkenisse – Zuid-Holland – lees meer en bekijk mijn portfolio
 
 
 
 
 

 
 
Zijn jullie opzoek naar een gepassioneerde fotograaf die jullie mooiste dag op de mooiste manier in beeld brengt? Iemand die steeds streeft naar kwaliteit en perfectie? Een fotograaf met gevoel voor stijl, humor en emoties…
 
Locatie: Antwerpen – Belgie lees meer en bekijk mijn portfolio
 
 
 
 
 
 

 

 

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Ik leg deze dag graag voor jullie vast, met alle mooie, ontroerende en misschien ‘gekke’ momenten.

Ik houd me met meerdere vormen van fotografie bezig, zoals portretfotografie, kunstfotografie, landschapsfotografie en natuurlijk bruidsfotografie.

 

Locatie: Utrecht – Culemborg – lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 


 

Mijn passievolle hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot het ondernemerschap. Geweldig! Ook ik heb een opleiding mogen volgen aan de fotoschool en beschik over een professionele fotostudio.

Locatie: Heerlen – Limburg – Lees meer en bekijk mijn portfolio…

 

 

 


 

fotograaf almereMijn naam is  Steven Brondenstein  50 jaar en woonachtig in het mooie Almere. Het fotograferen van feesten  en bruiloften vind ik geweldig om te doen en ben ik ook onder de naam Steven Spotlight bekend op het gebied van foto en videografie. Ik wordt vaker geboekt op Surinaamse partijen en huwelijken en heb in de loop der jaren vele huwelijken met plezier mogen vastleggen.

Locatie: Almere – Flevoland – Lees meer en bekijk mijn portfolio…

 


 

Overige beschikbare fotografen welke niet met profiel op de website staan maar wel ingezet kunnen worden. 

 

Frans – Locatie: Etten-Leur (Zuid-Holland)

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag