Utrecht

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Utrecht. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


“Mijn naam is Elena, ik ben 36 jaar oud, getrouwd en samen met mijn man heb ik twee prachtige kinderen. Mijn grootste inspiratiebron!

Het fotograferen van bruiloften vind ik geweldig. De sfeer op deze bijzondere dag is tastbaar in de lucht. Jullie liefde, opgetogenheid en geluk is prachtig om vast te leggen en geeft altijd geweldige beelden. Op jullie bruiloft zal ik toch altijd proberen zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Zo kunnen jullie spontaan en ongedwongen genieten van jullie dag, zonder te poseren. Dat geeft natuurlijk de meest natuurlijke foto’s. Tijdens jullie grote dag leg ik voornamelijk vast wat er gebeurt. Waardevolle momenten moeten tenslotte goed vastgelegd worden.

Mijn stijl in fotografie is puur, spontaan met echte emoties.

Mijn drijfveer: de mooiste momenten vast leggen en een dierbare herinnering maken voor later!”
 
Elena  (Locatie: Apeldoorn – Utrecht)
 
Shoots: Onlangs aangesloten (eigen werk)

 

Als je het met mij over passie hebt… heb je het over emotie. Een geur, een kleur, een geluid, een gevoel
De warmte gevat in vuur, tederheid en genegenheid.

…Liefde….

Mijn passie voor fotografie probeer ik al deze elementen in te leggen ondanks dat je natuurlijk een foto niet kan ruiken of horen maar met een foto kan je heel dichtbij komen de foto kan je raken in het diepst van je zijn.
En jullie gaan trouwen wat voor een mooier moment dan dit om dit vast te leggen op foto.
Mijn verlangen foto’s die een verhaal vertellen…. en niet zomaar een verhaal maar jullie verhaal vastleggen.
Op dit heerlijke moment waar jullie samen voor staan. Met een fotoshoot die bij jullie past ik probeer jullie wensen en verlangens waar mogelijk in te passen in de fotosessie middels mijn eigen stijl van fotografie.

Wie ik ben;
Ik ben Gerda gepassioneerd fotografe getrouwd en woon met onze kinderen op een heerlijke plek aan de rand van de heide en het bos. Een heel goede voorbereiding gewenst voor jullie trouwdag, en wie weet…  tot ziens.

Hartelijke fotogroet,
Gerda. (Locatie: Ermelo – Utrecht)

Shoots: Sven & Katja – Erik & Debbie – Marton & Jasmijn – Ron & Willeke  – Raymond & Sandra – Rob & Mireille Ronnie & Lucia – Gerard & Annet – Herman & Elly – Paul & Helma – Tim & Angela – Fleur & Cohan – Tunde & Balasz – Andre & Marieke – Rob & Francis – Joost & Tiny – Jacques & Sara – George & Carolina – Remco & Maaike – Ruben & Faam – Hans & Emma – Joost & Astrid – Martin & Mary-Claire – Jan & Wilma – Daniel & FarahWillem & JanniNiels & Aniek – Sabina & LiesbethRobert & TiffanyGuiseppe & LunaSteven & EsmaraldaRichard & NovaAd & Eveline


faizelBeste aanstaand bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met het nemen van de mooie stap om met elkaar in het huwelijk te treden!

Zou het ook niet fantastisch zijn als ik jullie trouwdag mag komen vastleggen. Wat jullie dan krijgen is een reportagefotograaf met oog voor detail, die de dag vastlegt zoals jullie die beleven. Dit betekent dat ik geen gescripte formats hanteer, maar een fotograaf voornamelijk op de achtergrond werkt en jullie op ongedwongen en frisse wijze fotografeert. Hierdoor kunnen jullie alle aandacht richten op hetgeen wat op deze dag het belangrijkste is, namelijk genieten van een mooie huwelijksdag. Het resultaat is dat er later met plezier naar de foto’s van deze bijzondere dag met mooie herinneringen en spontane momenten gekeken kan worden.

Mijn kennis en vaardigheden houd ik zoveel mogelijk up to date door het regelmatig volgen van trainingen en workshops bij onder meer Fearless Award bruidsfotografen. Naast bruidsfotograaf, fotografeer ik ook bij evenementen, concerten en schiet regelmatig portretten.

Omdat foto’s afgedrukt echt tot z’n recht komen, kan ik ook zorgen voor mooie grote fotoprints of een luxe trouwalbum, compleet met opbergdoos. Dat het op mooi kwaliteitspapier wordt afgedrukt spreekt voor zich. Voor het trouwalbum werk ik samen met specialisten op dit vak. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden.

Graag kijk ik uit naar een verdere kennismaking, zodat we er samen wat moois van gaan maken.

Fotograaf Utrecht. Locatie: Amersfoort – Utrecht

Shoots: Chris Jan & Suzanne – Glenn & Ilona – Tommy & Keleigh – Johan & MartineHenk & Renate Danny & Dyon