Utrecht

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Utrecht. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


“Mijn naam is Elena, ik ben 36 jaar oud, getrouwd en samen met mijn man heb ik twee prachtige kinderen. Mijn grootste inspiratiebron!

Het fotograferen van bruiloften vind ik geweldig. De sfeer op deze bijzondere dag is tastbaar in de lucht. Jullie liefde, opgetogenheid en geluk is prachtig om vast te leggen en geeft altijd geweldige beelden. Op jullie bruiloft zal ik toch altijd proberen zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Zo kunnen jullie spontaan en ongedwongen genieten van jullie dag, zonder te poseren. Dat geeft natuurlijk de meest natuurlijke foto’s. Tijdens jullie grote dag leg ik voornamelijk vast wat er gebeurt. Waardevolle momenten moeten tenslotte goed vastgelegd worden.

Mijn stijl in fotografie is puur, spontaan met echte emoties.

Mijn drijfveer: de mooiste momenten vast leggen en een dierbare herinnering maken voor later!”
 
Elena  (Locatie: Apeldoorn – Utrecht)
 

 
 

Beste aanstaand bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met het nemen van de mooie stap om met elkaar in het huwelijk te treden!

Zou het ook niet fantastisch zijn als ik jullie trouwdag mag komen vastleggen. Wat jullie dan krijgen is een reportage fotograaf met oog voor detail, die de dag vastlegt zoals jullie die beleven. Dit betekent dat ik geen gescripte formats hanteer, maar een fotograaf voornamelijk op de achtergrond werkt en jullie op ongedwongen en frisse wijze fotografeert. Hierdoor kunnen jullie alle aandacht richten op hetgeen wat op deze dag het belangrijkste is, namelijk genieten van een mooie huwelijksdag. Het resultaat is dat er later met plezier naar de foto’s van deze bijzondere dag met mooie herinneringen en spontane momenten gekeken kan worden.

Mijn kennis en vaardigheden houd ik zoveel mogelijk up to date door het regelmatig volgen van trainingen en workshops bij onder meer Fearless Award bruidsfotografen. Naast bruidsfotograaf, fotografeer ik ook bij evenementen, concerten en schiet regelmatig portretten.

Omdat foto’s afgedrukt echt tot z’n recht komen, kan ik ook zorgen voor mooie grote fotoprints of een luxe trouwalbum, compleet met opbergdoos. Dat het op mooi kwaliteitspapier wordt afgedrukt spreekt voor zich. Voor het trouwalbum werk ik samen met specialisten op dit vak. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden.

Graag kijk ik uit naar een verdere kennismaking, zodat we er samen wat moois van gaan maken.

Fotograaf Utrecht. Locatie: Amersfoort – Utrecht (max drie uur pakket)

Enkele shoots: Tommy & Keleigh – Johan & MartineHenk & Renate Danny & DyonEd & Paula


 

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Ik leg deze dag graag voor jullie vast, met alle mooie, ontroerende en misschien ‘gekke’ momenten.

Ik houd me met meerdere vormen van fotografie bezig, zoals portretfotografie, kunstfotografie, landschapsfotografie en natuurlijk bruidsfotografie.

Bruidsreportages maken vind ik erg leuk om te doen, want iedereen is blij, ontroerd, op hun mooist uitgedost en iedereen wil graag op de foto.

Voor jullie maak ik graag een fotoreportage zodat de herinnering aan een bijzondere dag bewaard blijft.

Martin – Locatie Utrecht/Culemborg – Onlangs aangesloten

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag