Flevoland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Flevoland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


roysteeman

Hallo, mijn naam is Roy k ben geboren in Amsterdam in 1967. Op zeer jonge leeftijd kreeg ik mijn eerste camera in handen en mijn passie voor de fotografie is nooit meer weggegaan. Als fotograaf maak ik graag spontane en stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Omdat deze dag één van de hoogtepunten uit je leven zal zijn, wil je dit natuurlijk goed vastgelegd hebben. Terwijl jullie samen genieten, met familie en vrienden, van alles wat er op deze dag gebeurd, maak ik de foto’s, waarschijnlijk zullen jullie mijn aanwezigheid niet eens opmerken.

M.v.g. Roy (Locatie: Zeewolde )

Shoots: Arthur & Cynthia – Berry & Joke – Henry & Melanie – Dirk & Jacqueline – Mark & Sharron – Jan & Marije – Jacco & IlseNiek & JannekeNordin & ShariekaTico & Denise

 


 

Fotografie met een passie voor echte emotie, speciale momenten, vrolijke en unieke beelden. Mijn naam is Liona Hazeleger, 30 jaar oud en woon met mijn man en hond in Lelystad. Inmiddels fotografeer ik al meer dan 10 jaar. Afgestudeerd aan de kunstacademie, twee jaar gewerkt in een fotostudio en inmiddels mijn eigen fotostudio aan huis. 

 
Een liefdesverhaal fotograferen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom zou ik ook graag jullie mooie dag vast willen leggen. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn eigen stijl, zowel in compositie als in bewerking en breng ik jullie in beeld zoals jullie zijn. 
 
×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag