Flevoland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Flevoland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


fotograaf almereMijn naam is  Steven Brondenstein  50 jaar en woonachtig in het mooie Almere. Het fotograferen van feesten  en bruiloften vind ik geweldig om te doen en ben ik ook onder de naam Steven Spotlight bekend op het gebied van foto en videografie.

Ik wordt vaker geboekt op Surinaamse partijen en huwelijken en heb in de loop der jaren vele huwelijken met plezier mogen vastleggen. Het omgaan met echtparen en hun mooiste momenten voor hun vast te leggen vind ik geweldig. Ik hou van mooie gestileerde foto’s  maken en vind het dan ook belangrijk om mijn paren goed te positioneren tijdens de fotoshoots.

Natuurlijk horen spontane en ongedwongen foto’s er ook bij. Ik weet de belangrijke ceremoniële  momenten goed vast te leggen en in overleg bespreken we telefonisch van te voren eerst wat voor soort foto’s de voorkeur heeft.  Ik vind het erg  belangrijk dat het bruidspaar meedenkt draait en doet  tijdens de fotoshoot zodat ik niet een standaard reportage hoe te maken. Zo leren en genieten we er beide van tijdens de ontspannen fotoshoot. Ik maak ook nog regelmatig clips en video-opnames  van huwelijken. Ben ik niet de fotograaf dan vaak wel de videoman. Kortom creatief en veelzijdig. Ik hoop u snel te ontmoeten…

Locatie: Almere – Shoots: meerdere gedaan in het verleden en onlangs weer opnieuw aangesloten. 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag