Flevoland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Flevoland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !

 


roysteeman

Hallo, mijn naam is Roy k ben geboren in Amsterdam in 1967. Op zeer jonge leeftijd kreeg ik mijn eerste camera in handen en mijn passie voor de fotografie is nooit meer weggegaan. Als fotograaf maak ik graag spontane en stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Omdat deze dag één van de hoogtepunten uit je leven zal zijn, wil je dit natuurlijk goed vastgelegd hebben. Terwijl jullie samen genieten, met familie en vrienden, van alles wat er op deze dag gebeurd, maak ik de foto’s, waarschijnlijk zullen jullie mijn aanwezigheid niet eens opmerken.

M.v.g. Roy (Locatie: Zeewolde )

Shoots: Arthur & Cynthia – Berry & Joke – Henry & Melanie – Dirk & Jacqueline – Mark & Sharron – Jan & Marije – Jacco & IlseNiek & JannekeNordin & ShariekaTico & Denise

 

 

Een fotograaf met een passie om het juiste moment vast te leggen. Je zal weinig van mijn aanwezigheid merken tijdens jullie trouwerij. Ik zorg ervoor dat de juiste momenten worden vastgelegd die we van te voren afspreken. Ik zorg voor een persoonlijke reportage van alle belangrijke momenten op jullie mooiste dag. Als jullie ook in zijn voor een loveshoot waarmee je foto¹s laat maken die je voor de uitnodiging van jullie trouwerij kan gebruiken, dan kunnen we alvast aan elkaar wennen voor jullie grote dag. Voor meer informatie kan je altijd op mijn website kijken.

Peter

Locatie: Lelystad

Shoots: Stanley & Shafie – (eigen werk)

 


 

Fotografie met een passie voor echte emotie, speciale momenten, vrolijke en unieke beelden. Mijn naam is Liona Hazeleger, 30 jaar oud en woon met mijn man en hond in Lelystad. Inmiddels fotografeer ik al meer dan 10 jaar. Afgestudeerd aan de kunstacademie, twee jaar gewerkt in een fotostudio en inmiddels mijn eigen fotostudio aan huis. 

 
Een liefdesverhaal fotograferen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom zou ik ook graag jullie mooie dag vast willen leggen. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn eigen stijl, zowel in compositie als in bewerking en breng ik jullie in beeld zoals jullie zijn.