Noord Holland

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Noord Holland. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !Mijn naam is Marieke de Wit.

Ik werk parttime bij de bakker. Maar kan het fotograferen niet los laten na jaren in een fotozaak te hebben gewerkt. Bruidsfotografie blijft leuk om te doen vooral omdat het elke keer anders is.

Mijn stijl is te omschrijven als losjes, creatief. Wat ik voor ogen heb is om onopvallend aanwezig te zijn. Door open te staan voor jullie wensen en ideeën , komen we uit op een mooi resultaat. Graag tot ziens!

Marieke.

(Locatie: Grootebroek – Noord Holland)

Enkele shoots : Ernst & Kitty – Hugo & Milja – Bas & Kim – Edwin & RebeccaLuc & Mee MeeHerman & Angelique


Hoi, Even voorstellen mijn naam is Bas Veerkamp en mijn passie is fotografie, dan vooral de bruiloftsfotografie. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring met bruiloftsfotografie en portret fotografie. Op de grafische school heb ik de fotografie verder ontdekt. Mijn kennis in de donkere kamer verder verijkt en dan voornamelijk in de reclame fotografie met technische camera’s. Het was voor mij toen niet echt een interessante kant van het vak , totdat ik werd gevraagd om een bruiloft te fotograferen van een oude schoolvriend.

Vanaf dat moment ben ik gaan beseffen dat bruiloft fotografie is wat me zeer boeit en inspireert. De dag is gepland, je weet als bruid en bruidegom niet of het mooi weer is of dat het gaat regenen. In een kerk of locatie wil je het beeld zo natuurgetrouw weer geven. Ook dan zal er als fotograaf veel creativiteit en ad rem gereageerd moeten worden om er het beste uit te laten komen. Het is altijd bijzonder, geen bruiloft is standaard.

Dus toen Norman Cools mij uitnodigde om voor Bruid en Bruidegom kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs hun mooiste dag vast te leggen was het voor mij een mooie uitdaging om met hem samen te gaan werken.

(Locatie: Purmerend – Noord Holland)

Enkele shoots: Geoffrey & MoniekArwin & SandraRoy & NandaNiels & IsabelleBert & JaquelineMarco & Marisa


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
Mijn naam is Patricia geboren op 10 Augustus 1981. Zelf ben ik ook getrouwd en heb twee mooie, lieve kindertjes. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de  kinderfotografie, familieportretten en trouwreportages.
 
Mijn doel bij het fotograferen van een bruiloft is: Registreren wat er gebeurd. Ik doe mijn best om emoties , details en de dingen waar jullie aandacht aan hebben besteed vast te leggen.
 
Ik fotografeer de momenten waar jullie jaren later nog van na kunnen genieten!
 
(Locatie:  Noord Holland)
 
 

 
 
 

Hallo aanstaand bruidspaar !Het is mij een genoegen om mij aan jullie voor te mogen stellen: Mijn naam is Ronald van Zeelt, en ik fotografeer ( en film ) eigenlijk al mijn hele leven !

Mijn “foto carrière” is in feite al gestart toen ik als klein jongetje in de doka van mijn vader zat, en ademloos zat te kijken hoe de natte foto’s vanuit een foto-bad tevoorschijn kwamen.

Hoewel ik alles fotografeer, vind ik het fotograferen van mensen toch wel het mooiste dat er  is : het vastleggen van mooie en speciale momenten met emotie.Sinds een paar jaar is een wens van mij in vervulling gegaan : Met mijn bedrijf ISUS foto- en videoproducties maak ik foto- en video-reportages op elk gebied, waarbij de bruidsfotografie toch wel een centrale plek in neemt.

Ik merk dat hier toch wel mijn hart ligt, want wat is het  leuk om een bruidspaar blij te maken met hele mooie foto’s van DE dag !Elk bruidspaar en iedere bruiloft is uniek, en daarom neem ik graag van te voren uitvoerig de tijd om jullie speciale wensen door te spreken.
Ik wens jullie heel veel succes en voorpret met alle voorbereidingen. Ik zou het erg leuk vinden, en hoop de eer te hebben,  om een prachtig foto-verslag te mogen maken van jullie huwelijk !

Hartelijke groeten,

Ronald ( Locatie :  Zaanstad – Noord-Holland )

Shoots: Anna & Eldad – Jade & Erik – Rob & Irma


Fotografen via fotograaf-noordholland:

Onderstaande fotografen staan anoniem op onze website daar zij veel opdrachten ook zelf verzorgen welke in een andere prijsklasse vallen. Voor ons concept hebben zij een gereduceerde afhandeling en werkwijze wat dan ook binnen het concept past. Uiteraard komen jullie ook met hun in contact en zullen zij zich dan ook voorstellen.

 


Gefeliciteerd aanstaande bruidspaar, zoeken jullie een professionele bruidsfotografe en spreekt mijn style jullie aan dan kom ik graag jullie bruiloft fotograferen.
Mijn stijl is journalistiek, ik leg graag echte, pure momenten onopvallend vast.
De echte emotie en sfeer terug zien in jullie foto’s is mijn streven .

Ik fotografeer door heel Nederland dus of je nou uit Limburg komt of Drenthe of Noord-Holland ik kom graag jullie kant op rijden.
Naast fotograferen heb ik ook prachtige albums die ik naar wens eventueel voor jullie kan samen stellen.

Als jullie mij als fotografe willen vind ik het altijd wel fijn om even kennis te maken, dit kan in mijn studio of als jullie verderop wonen via skype.

Sinds  2007 fotografeer ik al en heb inmiddels ruim 200 bruiloften gefotografeerd, naast mijn fotografie woon ik samen en heb 2 prachtige dochters ( 2008 & 2013 )

Heel veel plezier nog met de voorbereidingen en wie weet tot snel

( Fotograaf NH1 – Lokatie :  Noord-Holland )

Een greep uit wat shoots:  Dennis & Tessa – Danny & Myrthe – Robbert & Lotte – Jochem & Anne – Edgar & Laura – Henk & DebbySylvano & Noelle Fani & Efstahios

 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag