Noord Brabant

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Noord Brabant. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hallo allemaal,

Ik ben Pim Piepers, bouwjaar 1980, gelukkig samen wonend met Linda en onze zoon Noah en dochter Mikki. Aanvankelijk videoman en daarnaast altijd met foto bezig geweest. Ik ben een rasechte ondernemer waarbij ik veel met mensen werk op het online mediavlak. Ik maak content in de vorm van beeld en tekst. In feite dus een bedrijf voor commerciële filmpjes en foto’s en alles wat daar bij hoort!

Sinds jaar en dag hobby fotograaf op feestjes en partijen van vrienden en familie. Daar kwam eens een foto serie uit waarbij men mij letterlijk aanspoorde om daar vooral meer mee te gaan doen.

Dat is nu al weer een jaar of acht geleden. Mijn ervaring als privé-fotograaf/videograaf is begonnen bij het vastleggen van een Surinaamse uitvaart, een zeer bijzondere ervaring. Vanaf toen is het balletje gaan rollen en zijn er nog meer privé-aangelegenheden bij gekomen.

Uitvaarten, communies en bruiloften. Zie hier een indruk van mijn fotowerk. Mijn kracht als fotograaf is het netjes kunnen begeleiden van mensen teneinde goede foto’s te hebben. Ook heb ik veel oog voor het publiek. Een goede fotograaf is zo onzichtbaar mogelijk en loopt zo min mogelijk in de weg. Hij kent zijn plaats.

Foto’s en filmpjes zijn ook door mij uitgebreid te bewerken, conform de regels van deze website. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Locatie: Oss

Shoots: Vincent & MirjamCas & Myra – Gerlo & Niermala – Peter & Corry – Mirjam & Medhat – Peter & CindyMilan & Ilse-MarieMelvin & PattyJose & YdeFrank & ElleNigel & RomyMartijn & Bieke