Noord Brabant

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Noord Brabant. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Wat leuk dat jullie willen gaan trouwen! Mijn naam is Hans Wansart en ik zou heel graag deze bijzondere dag voor jullie op foto willen vastleggen!

Even kort iets over mezelf. Al meer dan 30 jaar is het fotograferen van mensen mijn grote passie. Een passie waar ik ook jaren geleden al mijn werk van heb gemaakt. Eerst in Duitsland, en later, nadat ik voor de liefde naar Nederland ben verhuist, ook in Nederland.

In mijn eigen studio verzorg ik allerlei soorten fotoshoots. Denk aan portretfotografie, familiefoto’s, loveshoots etc. Maar de mooiste opdrachten zijn toch wel de bruiloften.

Ik heb al vele bruiloften mogen fotograferen, maar het blijft bijzonder als ik bij zo’n speciale gebeurtenis aanwezig mag zijn. En ook ik geniet als het pas getrouwde stel blij en dankbaar door de bruidsreportage bladert en herinneringen ophaalt aan hún grote dag!

Als je mij als fotograaf inhuurt, neem ik voorafgaand aan de bruiloft contact met jullie op om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ik geef bijvoorbeeld tips over hoe het is om voor de camera te staan en waarop te letten. Dit is voor de meesten immers geen dagelijkse kost. En natuurlijk hoor ik ook graag of jullie bijzondere wensen hebben. Bespreek deze gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook tijdens de grote dag zelf zet ik mijn jarenlange ervaring in om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren. Ik geef tips en coach het bruidspaar, de familieleden en de gasten tijdens de speciale fotomomenten. Alles om ervoor te zorgen dat de fotoherinneringen geweldig worden.

Overigens, naast het fotograferen van de bruiloft, kan ik jullie bruiloft ook op video vastleggen. Dan maak ik een soort ‘samenvatting’ van de belangrijkste momenten van jullie dag. Die video duurt totaal ongeveer 10 tot 15 minuten.

Kortom: ik ben heel graag te gast op jullie bruiloft om deze bijzondere dag voor jullie, jullie familie, vrienden en andere gasten onvergetelijk te maken.

O ja, hierbij alvast een eerste tip: maak snel een afspraak, zodat deze fotograaf niet bezet is op jullie trouwdatum. Alvast heel veel geluk gewenst!

Met vriendelijke groet,
Hans Wansart
Locatie: Regio Tilburg – Noord Brabant
Shoots:  onlangs aangesloten

 


 

Frans – Locatie: Etten-Leur

(eigen werk)

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag