Groningen

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Groningen. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


Hallo aanstaand bruidspaar,
Wat een spannend voorruitzicht dat jullie het voornemen hebben om te gaan trouwen. En wie weet nodigen jullie mij wel uit om deze byzondere dag te mogen vastleggen. Mijn naam is Astrid Wevers(1957). Ik ben geboren in Australië en woonachtig nu in Pieterburen. Fotograferen doet ik al vanaf mijn 8e jaar. Van mijn vader kreeg ze zo’n oud boxje van Agfa, ik heb hem nog, waar je zwart wit foto’s mee kan maken, met grote negatieven.
 
Nu heb ik een aantal professionele camera¹s van Canon, zowel crop als fullframe. Ik fotografeer graag portretten. Maar ook mooie zuivere sferen van de natuur in zowel in Nederland als in een ver vreemd land. Ik versta de kunst om zowel mens als dier ongedwongen te portretteren. Serieus te zijn daar waar het moet. En daar waar het nodig is een plekje weg te fotoshoppen of juist niet… Bruidsreportages heb ik al meerdere keren met succes mogen doen. Ik heb zelf inspirerende ideeën , maar volg ook met gemak jullie wensen op.
 
Fotograferen doe ik inmiddels al ruim 30 jaar beroepsmatig. Ik ben eigenaresse van ‘Astrid Wevers Fotografie’ en mede eigenaar sinds kort van ‘Fotopret'(voor bedrijfsfeesten). Ook hebben wij een studio aan huis en een mobiele studio + foto camper.
Ik verheug me op jullie trouwdag!
 
Locatie: Pieterburen – Groningen
 
Shoots:  onlangs aangesloten
 

 

Hallo aanstaand bruidspaar,niels

Allereerst gefeliciteerd met jullie voornemen om elkaar het ja-woord te geven! Jullie gaan een memorabele dag tegemoet en die wil je natuurlijk ook op een mooie manier vast laten leggen. Al 15 jaar fotografeer ik met veel plezier, in eerste instantie vooral macro (bloemen en insecten), de laatste jaren ook steeds vaker portretten en feestjes. Bij het fotograferen van mensen vind ik mijn professionele uitdaging in de interactie: hoe krijg je die zo dat mensen natuurlijk EN mooi op de foto staan?

Mijn stijl in het maken van portretten en het vastleggen van feestjes is erop gericht om jullie dag zo goed mogelijk weer te geven en tegelijkertijd foto’s te maken die technisch van hoge kwaliteit zijn.
Hierbij kan ik goed gebruik maken van het oog voor detail dat ik in mijn macrofotografie heb opgedaan. Bovendien werk ik graag met een kleine scherptediepte. Dit geeft foto’s met een mooie wazige achtergrond waarin het bruidspaar en niet de achtergrond centraal staat.

Spreekt deze manier van fotograferen jullie aan? Neem dan contact op!

Groet,
Niels van Velzen (Locatie: Groningen – Groningen)

Shoots: Niels & Selma Reinder & LindaBert & SaakieJaco & Petra – Freerk & Stefania – Elzo & Harma – Herman & Helga – Lester & Anne – Rolf & Johanna – Fernando & Noesje – Bart & KimberleyPeter & Anne-Marie


 

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Roel en trotse eigenaar van Roel Bergsma Fotografie. Ik heb vele jaren ervaring in de fotografie.
Eerst vooral hobbymatig, wat al snel professioneler werd. In 2014 heb ik de stap gezet om mijn bedrijf in te schrijven bij de
Kamer van Koophandel in Leeuwarden. Sindsdien heeft het een gestage groei doorgemaakt.

Ik ben een ‘mensenmens’ en het fotograferen van mensen is dan ook wat ik het liefste doe. Ik ben van mening dat ieder mens mooi is
zoals hij of zij is, het is aan de fotograaf om dat vast te leggen.

Mijn missie is om mijn klanten op de foto te zetten zoals ze zijn, dus zo Natuurlijk en puur mogelijk. De nabewerking wordt dus ook tot een minimum beperkt.

Het bedrijf is gevestigd in Kollum, en daar hebben we sinds 2016 ook een eigen studio waar we fotoshoots kunnen doen. We beschikken tevens over een mobiele studio, zodat we op vrijwel elke locatie foto’s van studiokwaliteit kunnen maken. Ons werkgebied beslaat voornamelijk in de provincies Friesland en Groningen.

Locatie: Kollum – Friesland/Groningen

 

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag