Utrecht

Onderstaand zie je een overzicht van de fotografen uit de provincie Utrecht. Ook hier leveren wij een betaalbare / goedkope trouwreportage gemaakt door professionals die verstand hebben van bruidsfotografie !


gerdaLieve mensen,

Als je het met mij over passie hebt… heb je het over emotie. Een geur, een kleur, een geluid, een gevoel
De warmte gevat in vuur, tederheid en genegenheid. …Liefde….

Mijn passie voor fotografie probeer ik al deze elementen in te leggen ondanks dat je natuurlijk een foto niet kan ruiken of horen maar met een foto kan je heel dichtbij komen de foto kan je raken in het diepst van je zijn.
En jullie gaan trouwen wat voor een mooier moment dan dit om dit vast te leggen op foto. Mijn verlangen: close to yoU fotografie voor fotomomenten die dicht bij je staan, je dierbaar zijn onverwachte en onvergetelijke momenten… geobserveerd en vast gelegd in een foto. Foto’s die een verhaal vertellen…. en niet zomaar een verhaal maar jullie verhaal vastleggen. Op dit heerlijke moment waar jullie voor staan samen. Met een creatieve foto shoot die bij jullie past ik probeer al jullie wensen en verlangens waar mogelijk in te passen in de fotosessie.

Wie ik ben;
Ik ben Gerda van Loo getrouwd met Erik en hebben drie kinderen een dochter en twee zoons. We wonen op een heerlijke plek aan de rand van de heide en bos in Ermelo provincie Gelderland, ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn. Samen met m’n gezin te zijn… Ook ga vaak op pad met m’n camera om allerhande vast te leggen of werk vanuit huis in m’n eigen fotostudio. Ik mag mezelf echt een allround hobby fotograaf noemen en creatief schrijfster. Ik ben een beelddenker met een gezonde dosis fantasie, en in het dagelijks leven part-time werkzaam in de kinderopvang.

tot slot, een heel goede voorbereiding gewenst voor jullie trouwdag, en wie weet…
tot ziens.

Hartelijke fotogroet,

Gerda. (Locatie: Ermelo – Utrecht)

Shoots: Erik & Debbie – Marton & Jasmijn – Ron & Willeke  – Raymond & Sandra – Rob & Mireille Ronnie & Lucia – Gerard & Annet – Herman & Elly – Paul & Helma – Tim & Angela – Fleur & Cohan – Tunde & Balasz – Andre & Marieke – Rob & Francis – Joost & Tiny – Jacques & Sara – George & Carolina – Remco & Maaike – Ruben & Faam – Hans & Emma – Joost & Astrid – Martin & Mary-Claire – Jan & Wilma – Daniel & FarahWillem & JanniNiels & Aniek – Sabina & Liesbeth


faizelBeste aanstaand bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met het nemen van de mooie stap om met elkaar in het huwelijk te treden!

Zou het ook niet fantastisch zijn als ik jullie trouwdag mag komen vastleggen. Wat jullie dan krijgen is een reportagefotograaf met oog voor detail, die de dag vastlegt zoals jullie die beleven. Dit betekent dat ik geen gescripte formats hanteer, maar een fotograaf voornamelijk op de achtergrond werkt en jullie op ongedwongen en frisse wijze fotografeert. Hierdoor kunnen jullie alle aandacht richten op hetgeen wat op deze dag het belangrijkste is, namelijk genieten van een mooie huwelijksdag. Het resultaat is dat er later met plezier naar de foto’s van deze bijzondere dag met mooie herinneringen en spontane momenten gekeken kan worden.

Wie ik ben? Ik ben Faizel Joemrati, getrouwd en woonachtig in Amersfoort, bruidsfotograaf bij DIFA Photography. Vanwege mijn centrale woonplaats strekt mijn werkgebied uit over de provincies Utrecht, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Mijn kennis en vaardigheden houd ik zoveel mogelijk up to date door het regelmatig volgen van trainingen en workshops bij onder meer Fearless Award bruidsfotografen. Naast bruidsfotograaf, fotografeer ik ook bij evenementen, concerten en schiet regelmatig portretten.

Omdat foto’s afgedrukt echt tot z’n recht komen, kan ik ook zorgen voor mooie grote fotoprints of een luxe trouwalbum, compleet met opbergdoos. Dat het op mooi kwaliteitspapier wordt afgedrukt spreekt voor zich. Voor het trouwalbum werk ik samen met specialisten op dit vak. Graag bespreek ik met jullie de mogelijkheden.

Graag kijk ik uit naar een verdere kennismaking, zodat we er samen wat moois van gaan maken.

Faizel Joemrati. Locatie: Amersfoort – Utrecht

Shoots: eigen portfolio – Tommy & Keleigh – Johan & MartineHenk & Renate


rutgerAllereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
 
Ik ben Rutger Gruis, wellicht jullie fotograaf op de bruiloft. Mijn stijl van fotograferen is puur en met veel oog voor detail. Ook weet ik de emotie goed verwerken in de reportage. Deze drie aspecten zijn belangrijk voor een perfecte trouwreportage. Ik zal er alles aan doen om een prachtige reeks foto’s van deze onvergetelijke dag te maken waar jullie nog jaren lang van kunnen genieten.
 
Jullie wensen staan voorop, Samen komen we tot een prachtig eindresultaat.
 
Wie weet komen we elkaar snel tegen.
 
Groetjes Rutger Gruis