Extra’s

Hebben jullie ook video mogelijkheden?

Ook dit kan Goedkope-Trouwreportage.nl verzorgen. In ons team hebben wij inmiddels vier ervaren videograven die weten wat je vast moet leggen. Met een inmiddels jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jullie terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag.

Al voor 399,00 euro staat jullie ceremonie op dvd movie-film-reelinclusief beelden tijdens bijvoorbeeld het fotograferen op locatie. Standaard zijn de videograven drie uur aanwezig. Dit kan zijn bij de ceremonie en bij de reportage maar bijvoorbeeld ook op een receptie of feestavond. Er word op een nette manier gefilmd waarvan het materiaal netjes achter elkaar op dvd word aangeleverd. Het is ook mogelijk een gemonteerde versie te krijgen. We maken dan een ongemonteerde lange en een gemonteerde korte versie van het geheel. Hiervoor rekenen we 249,00 euro extra.

Een enkele keer is het voldoende om bijvoorbeeld alleen maar een uur tijdens de ceremonie te filmen, natuurlijk kunnen we hier dan een passende offerte voor mak en.

Alle kosten staan netjes op een rijtje, kijk daarvoor even bij prijzen.

Videograven:

ricky-frans
Ricky
Sicco
ronald-v-z
Ronald
anne
Anne

 


Second Shooter

Steeds meer komt de vraag voor een “second shooter” en daar kunnen wij prima gehoor aangeven. Meerder fotografen binnen ons bestand gaan graag mee als “second shooter” om zo voor het bruidspaar alle momenten van de bruiloft in beeld te krijgen.

Wat doe een “Second Shooter”?

Deze gaat mee met de fotograaf die door jullie is geboekt en kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jullie apart foto’s kunnen maken. Dus bij de bruid thuis en intussen bij de bruidegom thuis. Er zijn natuurlijk legio van mogelijkheden om deze in te kunnen zetten.

De “second shooter” zal het zelfde tijdsbestek aanwezig zijn als de reguliere fotograaf. De bijkomende kosten zijn hetzelfde als de reguliere fotograaf zo ook de eventuele extra uren en reiskosten.

Er zijn al meerder fotografen op een shoot geweest als “second shooter” en met groot succes.

×

Hoi !

Klik op een naam hieronder om direct te chatten op WhatsApp of stuur ons een mail info@goedkope-trouwreportage.nl

× Stel ons een vraag